Fluffiga proteinplättar
Igår det blev plättlunch efter träningen. Det blev en lite fluffigare variant när jag hade i bakpulver. Det här är hur som helst ett grymt alternativ till vanliga plättar som innehåller mycket protein. Jag föredrar att äta de med banan och turkisk yoghurt men möjligheterna är oääändliga.
Fluffiga proteinplättar
Ingredienser:
4 matskedar dinkelmjöl
4 ägg
1 tesked bakpulver
1 tesked vaniljsocker
Fluffiga proteinplättar
Ingredienser:
4 matskedar dinkelmjöl
4 ägg
1 tesked bakpulver
1 tesked vaniljsocker
500 gram kesella, 10%
En nypa salt
Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en bunke. Stek i ett plättjärn med lite smör. Servera med frukt och yoghurt eller något annat gott.
(Mest avancerade receptet ever.)

Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en bunke. Stek i ett plättjärn med lite smör. Servera med frukt och yoghurt eller något annat gott.
(Mest avancerade receptet ever.)


Kommentarer
Trackback